středa 26. února 2014

#radazústí

Na bytě to máme teďko dost nahnutý, nevim kdy přesně to přišlo, možná když jsme se v našem pokoji moc nezapojily do malování pokoje slečny A., tak ta se asi s náma neba proto, ale proč zrovna slečna I.? Možná vím proč, ale nechce se mi tomu věřit. Přece když si de pro krysu k nám do pokoje a načape mě tam v MÝ posteli s nějakym borcem v plný parádě, tak přece se ty vole na mě nemůže urazit, že jí pošlu fofrem do prdele, ne? Ale co udělá slečna I.? Ano v klídku, stay cool, si dojde ke kleci, kde si vezme krysu a odkráčí si pryč? No to je jedno, tak prostě se s náma zbytek bytu nebaví. Nevíme proč.
Ale víte jak na to?
#radazústí zní, že stačí vstát na 12 odpo, ke snídani si rozpíct v troubě pár croisantů (nebo jak se ten kus pečiva píše), provonět s tím zbytek bytu, do kávovaru nasypat trochu kafe, co v keni nasbíralo pár nezletilejch černoušků (který za to ovšem dostali řádně zaplaceno a mělo přestávku na jídlo bo je to přece Fair trade vole) a je to. Bičíz vylezou ze svejch brlohů a pozdravěj a najednou se motaj v kuchyni víc, než když Ti vaří Radim a Fluf vypráví o svym životním rozhodnutí bejt vegan. Takže jim taky nabídneš. Ukážeš jakou vrstvu másla (margarýnu, whatever) maj natřít a jak málo drobit a jasněk, že si můžou dát kafe. No a máš je na háku, že jo..
a #radazústí no.2  zní: ty vole, ale nezapomeň vypnout troubu, protože jakmile prodělaj svůj první foodgasm z něčeho jinýho než ze suši, tak si všimnou, že je zapnutá a kávovar neni vypojenej. A pak zase zalezou do svejch brlohů, růžovejch. Poznámka, nezapomeň, že máš tendle tejden vynášet odpadky nezůstane samozřejmě nevyřčená...

Žádné komentáře:

Okomentovat