úterý 2. března 2021

perfecto

 Odlet byl ten NEJLEPŠÍ nápad!

Je to tu boží. Sedneš si na pláž a je ti celej svět jedno. Nebo spíš takhle, hned jak sem si svlíkla oblečení z letadla, všechno ze mě spadlo. Byl to nejlepší pocit za hodně hodně hodně dlouhou dobu.

No a teda, co byt?
Jako jo, profi fotograf dělá svý. Nic méně, před náma tu byl na dlouhou dobu jen nějaký Juan a ten neměl problém s tim hnuso-rezavym košíčkem ve sprše, kterej byl zaháknutej hákama za sprchu. 
Neměl problém spát pod 5 vrstvama dek (dobře, prostěradlo, deka, larysa a pak dva přehozy přes postel).
Juanovi nevadila plíseň kolem dřezu.
Juanovi nevadilo, že v pokoji nesvítí jedno světlo a je tu tma.

A taky se pan domácí na všechno musí ptát své matky, která tu původně bydlela. Ale žárovku si asi kup, jestli ti vadí, že tu budeš 6 tejdnů ve tmě. Támdle máš lampičku u postele kdyžtak.

Jinak název Renovated apartment - okey, nově vymalováno, čisto a pak to kazí detail jako zreznutá pračka dole, nebo rezavej roh lednice a tak. Ale co no, neni to špína, neni to humus a existovat se tu dá v pohodě.

V neděli jsme se jen flákaly venku. Ráno jsem se šla cournout po promenádě, pak jsme šly na druhou stranu. Přísahám, že jsem se namazala! Ale holt třicítka nestačí. No tak ten výstřih a rukávy doopálim časem. Vlny, oceán, kucí serfařský, slanej vzduch, perfecto. Po vycházce jsme měly plný ruce s dalším flákáním se. A taky válením se na pláži. A taky véčou v místních restauracích. Prostě, klasicky, šichta jako prase.

Je teda pravda, že jsme včera skoro nevylezly ven, nebo teda, nevylezly. Já šla jen na rychlej nákup životně důležitejch věcí jako je šampon, kondiš, pivo, víno, džusík. Ale nejsme tu na dovolený, normálně pracujem. 

Ale to vůbec nevadí, protože tu bude ještě 5 týdnů a 6 dní. 

He, ne nemyslim si, že tu budem jenom 5 tejdnů a 6 dní, myslim si, že si to tu budem muset protáhnout, protože česká vláda je banda neschopnejch opičáků se svrabem a blechama.


Jo a taky, pod oknem máme bagr! Nejlepší zábava na rauchpauzách. Čumíš 10 minut na bagr z 5. patra. Každej pětiletej kluk by s náma za to vyměnil všechny svoje sladkosti a přidal by i tatrovku po staršim sourozenci. (Bereme jen oranžovou!!!).



Žádné komentáře:

Okomentovat